Goijens beton
Goijens betonpompen
Goijens wegenbouw
Goijens recyclage puin
Goijens - Beton, recyclage van puin en wegenbouw!
beton
BENOR gekeurd of op samenstelling. Ook ruime keuze stabilisé en chape.
meer
betonpompen
Beton voor een moeilijk bereikbare plaats? Huur onze Betonpomp of mixer met telegoot!
meer
recyclage puin
Recyclage van meng-, Beton- en asfaltpuin tot bruikbare granulaten.
meer
Wegen- en rioleringswerken voor particulieren, bedrijven en openbare besturen
meer

wegenbouw

Op zoek naar een betrouwbare partner voor wegenwerken, de aanleg van een parking, bedrijfsterrein of nieuwe verkaveling? Dan zit u goed bij Wegenbouw Goijens uit Bree. In 1983 is Goijens uit Bree gestart met de activiteit van wegenbouw. Dit resulteert in bijna 40 jaar ervaring en de talloze bijhorende openbare aanbestedingen en andere opdrachten garanderen totale kennis en service. Wij voeren projecten uit in opdracht van openbare besturen, bedrijven en particulieren. Wij beschikken over een erkenningsklasse 5.
Goijens doet alle aspecten van de wegenbouw. Van A tot Z; grondwerken, rioleringswerken, asfaltering, glijbekistingswerken, etc.

wegen- en rioleringswerken

Wegenbouw Goijens doet alle aspecten van de wegenbouw: grondwerken, rioleringswerken, funderingen, lijnvormige elementen, beton, asfalt, bestratingen etc. Elk project wordt met onze eigen ervaren vakmensen uitgevoerd rekening houdend met de timing, het budget, de kwaliteit en de veiligheid.

uitgebreid team, kennis en materieel

Hierbij werken we steeds met modern materieel en geschoold personeel. Met ondersteuning van ons eigen laboratorium, onze eigen betoncentrales en onze puin-recyclage. Kortom, een complete, eigen dienstverlening. Wij hechten veel belang aan het afleveren van een goed kwalitatief eindresultaat.

nodige certificaten

Goijens heeft de nodige certificaten om onze hoge kwaliteitsstandaard te staven:

contact wegenbouw

Wenst u meer informatie of een afspraak voor een bespreking van een project? Wenst u een offerte voor de aanleg van een parking, bedrijfsinrit, nieuwe verkaveling of andere wegeniswerken?
Contacteer ons en wij helpen u graag verder.
contact
by devenox