Goijens beton
Goijens betonpompen
Goijens wegenbouw
Goijens recyclage puin
Goijens - Beton, recyclage van puin en wegenbouw!
beton
BENOR gekeurd of op samenstelling. Ook ruime keuze stabilisé en chape.
meer
betonpompen
Beton voor een moeilijk bereikbare plaats? Huur onze Betonpomp of mixer met telegoot!
meer
recyclage puin
Recyclage van meng-, Beton- en asfaltpuin tot bruikbare granulaten.
meer
Wegen- en rioleringswerken voor particulieren, bedrijven en openbare besturen
meer

kwalitatief beton, chape en stabilisé met vakkundige service

Op zoek naar stortklaar beton, gestabiliseerd zand, chape of mager beton? Bij Goijens Beton kunnen zowel particulieren en bedrijven verschillende soorten betonproducten afhalen of laten leveren.
De vervaardiging van deze producten gebeurt in onze geautomatiseerde BENOR-betoncentrales. Het interne betonlabo waakt over de kwaliteit door permanente proefneming. Zo garanderen wij dat onze klanten uitsluitend hoogstaand kwaliteitsbeton gebruiken.
Onze betonmixers leveren beton voor vloerplaten, kolommen, wanden, balken, funderingen, enzovoort. Voor moeilijk bereikbare plaatsen hebben we 2 betonpompen zodat iedere levering zonder problemen verloopt.
beton bestellen

stortklaar beton

We maken alle soorten stortklaar beton, al dan niet BENOR-gekeurd. Afhankelijk waarvoor u het beton nodig heeft, passen wij een specifiek betonrecept toe. Hierdoor krijgt u het best mogelijke stortklare beton voor uw doel, zowel voor woningbouw, industriebouw, wegenbouw enzovoort.
Het BENOR-keurmerk voor stortklaar beton biedt verschillende voordelen. Het geeft u vooral de zekerheid dat de geleverde bouwmaterialen een grondige interne kwaliteitscontrole ondergingen, door een gekend en erkend Belgisch kwaliteitsmerk. BENOR stortklaar beton biedt zekerheid voor de stabiliteit, veiligheid en duurzaamheid van bouwwerken.

stabilisé

Onze stabilisé of gestabiliseerd zand is beschikbaar in verschillende verhoudingen. Door de verhouding van het cement en het mengsel van zand goed af te stemmen krijgt u stabilisé van hoge gebruikskwaliteit waar Goijens Beton 100% achter staat.

chape

Net zoals stabilisé is chape een mengsel van cement, water en zand. Onze ervaren mensen zorgen ervoor dat Goijens enkel chape van hoge kwaliteit produceert en levert. Naast leveringen met onze vrachtwagens, is ook afhaling mogelijk.

mager beton

Mager beton bestaat uit granulaat, zand, cement en een lagere hoeveelheid water. Deze mengsels zijn minder vloeibaar dan stortklaar beton. Net zoals bij al onze betonproducten produceren wij enkel mager beton dat onze kwaliteitscontrole doorstaat.
De prijs voor stortklaar beton, chape, stabilisé of mager beton is afhankelijk van de hoeveelheid en toepassing. Neem contact op zodat wij u de juiste prijs geven.
contact

beton afhalen

Aannemers en particulieren kunnen beton afhalen bij de betoncentrales van Goijens. Dit kan alle weekdagen van 7u00 tot maximaal 17u30, afhankelijk van de laatste productie. Daarnaast op zaterdag van 7u00 tot 11u00.

beton leveren

Moet u beton storten? U kan bij ons beton bestellen, vervolgens leveren wij de beton op locatie. Betonmixers van Goijens zorgen hierbij voor een snelle en flexibele levering.

betonpomp huren

Door werfomstandigheden kan het zijn dat de betonmixers niet bij de plaats geraken. De oplossing zijn onze betonpompen met armen van 36m en 43m.

puinrecyclage tot herbruikbare granulaten

Goijens recycleert ook steenpuin, betonpuin en asfaltpuin tot herbruikbare bouwmaterialen voor funderingen.
lees meer
by devenox