Goijens beton
Goijens betonpompen
Goijens wegenbouw
Goijens recyclage puin
Goijens - Beton, recyclage van puin en wegenbouw!
beton
BENOR gekeurd of op samenstelling. Ook ruime keuze stabilisé en chape.
meer
betonpompen
Beton voor een moeilijk bereikbare plaats? Huur onze Betonpomp of mixer met telegoot!
meer
recyclage puin
Recyclage van meng-, Beton- en asfaltpuin tot bruikbare granulaten.
meer
Wegen- en rioleringswerken voor particulieren, bedrijven en openbare besturen
meer

Oplossingen voor moeilijk bereikbare plaatsen

Door werfomstandigheden kunnen betonmixers niet altijd het stortklaar beton op de juiste plek lossen. Dankzij de mixer met telegoot kan er een maximale afstand van 9 meter overbrugd worden. Deze wordt ingezet wanneer de plaats voor de mixer moeilijk bereikbaar is, maar waarbij een betonpomp overbodig zou zijn.
Met een betonpomp kunnen we het beton over zeer grote afstanden leveren. Dankzij de uitvouwbare arm kan dit met de grootste precisie en efficiëntie. Hierbij kan u kiezen uit betonpompen met een giek van 36 meter, 43 meter en meer. Dit is afhankelijk van de afstand waarover gepompt wordt. Neem contact op met ons en samen bepalen we welke oplossing het beste past bij uw project
betonpomp huren

Betonpomp 36m

Deze betonpomp is ideaal voor de meeste bouwprojecten met een moeilijke toegang. Dankzij een gieklengte van 36m kunnen we met deze betonpomp een behoorlijke afstand overbruggen om het beton netjes af te leveren.

Betonpomp 43m

Als 36m niet voldoende is, hebben we onze grotere betonpomp met een gieklengte van 43m ter beschikking. Samen met onze betonpomp van 36m kunnen we praktisch op iedere moeilijk bereikbare plaats beton leveren.

Mixer met telegoot

Deze voertuigen zijn uitgerust met een volledig hydraulische 9m uitschuifbare verlenggoot. Het beton kan geleverd worden tot een maximale losafstand van 9m met een capaciteit van 8m³.
by devenox