Goijens beton
Goijens betonpompen
Goijens wegenbouw
Goijens recyclage puin
Goijens - Beton, recyclage van puin en wegenbouw!
beton
BENOR gekeurd of op samenstelling. Ook ruime keuze stabilisé en chape.
meer
betonpompen
Beton voor een moeilijk bereikbare plaats? Huur onze Betonpomp of mixer met telegoot!
meer
recyclage puin
Recyclage van meng-, Beton- en asfaltpuin tot bruikbare granulaten.
meer
Wegen- en rioleringswerken voor particulieren, bedrijven en openbare besturen
meer

reportage goijens op manager tv

Manager TV kwam langs bij Goijens Beton, Recycling en Wegenbouw om een reportage te maken. Hierin wordt het bedrijf kort en krachtig samengevat. Bekijk het filmpje en kom alles in een notendop te weten.

geschiedenis goijens

wegenbouw

Goijens startte in 1983 met de kernactiviteit wegenbouw. In 1991 verhuisden ze naar Industrieterrein Kanaal-Noord in Bree. Rik en Peter Goijens namen de zaak over en begonnen aan een succesvolle uitbreiding van het familiebedrijf. Een bedrijf met passie en gedreven mensen.

puinrecyclage

In 2000 kwam de 2de activiteit erbij, recyclage van puin. Wat betekent dit? Iedereen kan, grotendeels gratis, puin storten. Vervolgens zorgt de breekinstallatie ervoor dat er herbruikbaar materiaal ontstaat. Menggranulaat, betongranulaat, asfaltgranulaat etc.
recyclage installatie goijens

Betoncentrale

Tegen 2006 was het tijd voor de 3de activiteit, productie van beton. Ze richtte een betoncentrale op die voldoet aan de BENOR-keuring, met eigen betonlabo. Zo zijn de klanten zeker van kwalitatief hoogstaande bouwgrondstoffen zoals stortklaar beton, stabilisé, chape en magere beton.

Betonpompen

In 2013 werden twee betonpompen aangekocht om de klanten nog beter van dienst te zijn.

tweede betoncentrale

2015 was het jaar waarin Goijens de betonactiviteiten verder uitbreidde met hun tweede betoncentrale. Zo kunnen ze beter voldoen aan de groeiende vraag van beton.

visie

Goijens investeerde fors in hun breek- en sorteerinstallatie en de betoncentrales. Zo helpen wij mee om duurzaam om te springen met natuurlijke voorraden en reserves.
Dankzij de investeringen maakten we niet alleen een milieubewuste keuze. We konden onze klanten een nog betere service garanderen.
We willen hiermee niet alleen onze positie in de sector consolideren maar ook verder uitbouwen.
We blijven in de toekomst meegroeien met onze klanten om uw partner te zijn voor maatoplossingen in de bouwnijverheid.
by devenox